16 oktober 2021

Beursinformatie

In 2022 gaat, na een coronapauze, de tweede editie van start.

Aangezien de Filateliebeurs haar beurs heeft verschoven naar tweede helft februari – en twee beurzen kort op elkaar onwenselijk zijn – is de nieuwe datum van WINTERSTAMPS 28+29 januari 2022. Voortaan zal de beurs dan jaarlijks de laatste vrijdag van januari en de aansluitende zaterdag worden gehouden. In 2023 op 27+28 januari.

De locatie van de beurs zal telkenmale het luxe Van der Valk Hotel Veenendaal zijn. Hier kunt u naar hartenlust postzegelen en onder het genot van bij de entree inbegrepen koffie of thee (of fris) met medefilatelisten van gedachten wisselen in een van de zitjes in de gezellige foyer van de zalenetage.

Momenteel wordt er nog gewerkt aan het programma. Wij streven ernaar dat u twee onvergetelijke filatelistische dagen kunt hebben in Veenendaal, met uiteraard de mogelijkheid om intern te overnachten.

Openingstijden WINTERSTAMPS 2022: vrijdag van 10.00 – 18.00 uur, zaterdag van 10.00 – 17.00 uur.

Toegangsprijs: € 6,50*
*Bij de toegangsprijs is inbegrepen: inpandig parkeren, onbeperkt koffie, thee, frisdrank.
De zalenetage is op de eerste verdieping gelegen. U kunt deze rechtstreeks vanuit de parkeergarage met de lift bereiken. Toiletten en garderobe zijn ook op de zalenetage gelegen.

Symposium: Op vrijdag 28 januari om 19.30 uur symposium: De mores in de filatelie. Wat zijn de grenzen.

Gedetailleerd programma wordt nog bekend gemaakt. Gratis toegang, maar wel vooraf reserveren. Aantal plaatsen is beperkt.

Hier vindt u het beurs- en deelnemersreglement.

Aanmelden: