21 januari 2022

Beursinformatie

In 2022 gaat, na een coronapauze, de tweede editie van start.

In verband met de coronamaatregelen en de vooruitzichten wordt naar een nieuwe datum gezocht – weg van de winter – eind mei/begin juni.

Indien u een kamer bij Van der valk in Veenendaal geboekt heeft, kan – doch uitsluitend indien rechtstreeks geboekt bij Van der Valk! – de reservering aangepast worden aan de nieuwe datum, tegen de destijds afgesproken prijs en condities. In dat geval dient u uw reserveringsnummer aan Winterstamps door te geven!

De locatie van de beurs zal telkenmale het luxe Van der Valk Hotel Veenendaal zijn. Hier kunt u naar hartenlust postzegelen en onder het genot van bij de entree inbegrepen koffie of thee (of fris) met medefilatelisten van gedachten wisselen in een van de zitjes in de gezellige foyer van de zalenetage.

Momenteel wordt er nog gewerkt aan het programma. Wij streven ernaar dat u twee onvergetelijke filatelistische dagen kunt hebben in Veenendaal, met uiteraard de mogelijkheid om intern te overnachten.

Openingstijden WINTERSTAMPS 2022: vrijdag van 10.00 – 18.00 uur, zaterdag van 10.00 – 17.00 uur.

Toegangsprijs: € 6,50*
*Bij de toegangsprijs is inbegrepen: inpandig parkeren, onbeperkt koffie, thee, frisdrank.
De zalenetage is op de eerste verdieping gelegen. U kunt deze rechtstreeks vanuit de parkeergarage met de lift bereiken. Toiletten en garderobe zijn ook op de zalenetage gelegen.

Symposium: Op vrijdag ……. om 19.30 uur symposium: De mores in de filatelie. Wat zijn de grenzen.

Gedetailleerd programma wordt nog bekend gemaakt. Gratis toegang, maar wel vooraf reserveren. Aantal plaatsen is beperkt.

Hier vindt u het beurs- en deelnemersreglement.

Aanmelden: