26 mei 2022

Royal Philatelic Society London

Hierbij nodig ik (Gerard van Welie) u van harte uit voor deelname aan de vierde openbare Meeting van The Royal Philatelic Society London in Nederland. De Meeting wordt deze keer gehouden op zaterdag 28 mei 2022 in Hotel Van der Valk Veenendaal, aanvang 19.00 uur.
Programma:
– Presentatie door Sven Påhlman FRPSL uit Zweden over zijn onlangs bij de Royal verschenen boek “Postal Routes to the Dutch Possessions in West Africa, West-Indies and Suriname 1652 to 1919”
– Lezing door Marc Parren over “De post tijdens de Burgeroorlog in Liberia”
De Meeting wordt aansluitend op de postzegelbeurs Springstamps in hetzelfde hotel gehouden. Voorafgaand aan de bijeenkomst kunt u voor eigen rekening gebruik maken van het gezamenlijk diner in het hotel.
De beurs is ook op vrijdag. Vrijdagavond wordt er dan een symposium gehouden door de organisatie van Springstamps: “De mores in de filatelie, wat zijn de grenzen”.
Ter gelegenheid van deze Meeting komt er traditiegetrouw een bijzonder postzegelvelletje van de Royal, deze keer met het Fleuronstempel van Curaçao.
4e Meeting Royal Philatelic Society London. Oplage: 30 velletjes. Bestellen: van.welie (at) home.nl

 

Voor toegang tot de beurs en de bijeenkomsten is € 6,50 per dag verschuldigd. Hiervoor krijgt u echter onbeperkt koffie, thee en frisdrank aangeboden.

Persbericht met de nodige informatie over dit evenement.
U dient zich vooraf aan te melden middels een e-mail naar de organisatie van Springstampspr (at) winterstamps.nlWilt u bij uw aanmelding s.v.p. duidelijk het aantal personen aangeven en of u al dan niet van het diner gebruik wilt maken?

Met vriendelijke groet,

Gerard van Welie FRPSL
Representative for the Netherlands
Voorafgaand aan de bijeenkomst een gezamenlijke maaltijd (buffet, kosten € 22 + dranken) aanvang 18.00 uur. Plaats: businessfoyer, zalenetage. Vooraf aanmelden verplicht!